Om

Om en mammas ovanliga vardag eftersom min son har hjärnskada, utvecklingsstörning, autistiska drag och en uppmärksamhet- och koncentrationsstörning (adhd). Utöver det kom han till oss via adoption. Det handlar främst om mina tankar och känslor kring det vi upplever i vår vardag
Men också om bakning, småbarnsliv, livspussel i stort eller allmänna observationer av livet. Familjen består förutom av mig själv och sonen G också av maken.(a/a-mamma syftar på adoption och adhd/autism)

2 tankar om “Om

  1. Hej! Jag surfade runt bland olika bloggar och hittade din. Du skriver fint. Enkelt, okomplicerat och ärligt är det intryck jag får. Ser fram emot att få följa dina inlägg under hösten.
    Vi har ett och annat gemensamt du och jag. Min dotter är lindrigt utvecklingsstörd och har diagnoserna Autism/ADHD/Tourettes. Nu är hon vuxen och har ganska nyligen flyttat hemifrån.
    Men min kropp har svårt för att förstå att jag inte behöver finnas där för henne dygnet runt längre och det tillsammans med en del annat gör att jag är på väg in i en sjukpension.
    Välkommen in på min blogg och se hur jag har det! annaslillapostilla.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s